Despre lucruri marunte

Cand crezi cu tarie in ceva, acel ceva devine realitate. Eu m-am rugat la o stea, iar ea mi-a indeplinit dorinta…..aceea de a fi inconjurata de lucruri bune si frumoase. Iar aceasta dorinta s-a nascut o data cu fetita mea, ea cea care este „parfumul meu de inger”.

 

Alergam e dimineata pana seara. Suntem agitati si de multe ori, avem senzatia ca timpul nu ne este prielnic. Iar seara, cand tragem linie realizam ca nu am reusit sa rezolvam nici e departe din ceea ce ne-am propus. Ba mai mult, ne-am negljat pe noi si pe cei dragi nou. Merita oare? Raspunsul devine firesc – depinde ce ne dorim: faima si bani sau dragostea si respectul familiei, oboseala si stres sau sanatate si relaxare. Cei dragi vor fi mereu alaturi de noi, indiferent de conjunctura, trebuie doar „sa-i vedem”. Ei sunt cei care ne inteleg angoasele, cei care ne inteleg cand suntem prost dispusi, dar si cei care se bucura sincer cand le daruim din pretiosul nostru timp.

 

Pentru cine muncim? Sa demonstarm lumii ce buni si puternici suntem sau pentru cei care ne iubesc neconditionat, iar prezenta noastra in viata lor este mai valoroasa decat orice avutie.

Ne propunem teluri mai mari decat posibil a le realiza. De ce oare, cand frumusetea consta in lucrurile simple?

 

Uitam de lucrurile marunte, ele sunt esenta vietii. Fiecare a fost inzestrat cu un har sau un talent, trebuie doar sa cautam si sa incercam sa ne indeletnicim si cu activitati usoare, care ne scot din ritmul zilnic alert, dar care sunt pline de energie creatoare.

 

V-ati intrebat vreodata cate lucruri puteti invata din jocul copiilor? Ei sunt seriosi si sinceri in ceea ce fac si nu doresc recompense materiale. Eu am invatat de la fetita mea sa vad curcubeul dincolo de ploaie, am invatat ca o manuta mica si un zambet cald poate alina cea mai mare durere. Acestea sunt lucrurile marunte.