Livrare si plata

Cum platesc?


Daca livrarea se face prin curier rapid, plata se va face numerar in momentul primirii produselor comandate. In momentul receptionarii produselor se va face plata. Incasarea banilor se va face de agentul care va livreaza produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice.

Daca livrarea se face prin Posta Romana plata se va face la oficiul postal in momentul ridicarii coletului.

Livrare


Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid sau prin Posta Romana.
Costul de expediere al oricarui produs prezent pe www.annaboutique.ro prin curierul rapid este de 20 RON oriunde pe teritoriul Romaniei.

Pentru comenzi mai mari de 200 ron transportul este gratuit.

Livrarea produselor comandate de pe site se face imediat ce comanda a fost confirmata de dumneavoastra la telefon unuia din operatorii nostrii.
Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. In mod normal in maxim 72 de ore de la confirmarea unei comenzi primiti produsul acasa daca produsul respectiv se afla pe stocul nostru.

Daca in anumite cazuri produsul nu se afla pe stoc, va va comunica telefonic sau pe email durata de expediere a produselor comandate. In general durata de expediere pentru produsele ce nu sunt in stoc este de 5-7 zile.

Incasarea banilor se va face de agentul care va livreaza produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice si nimic altceva in plus.

Livrare la destinatie cu Posta Romana asigura o livrare in aproximativ 7 zile lucratoare de la data primirii comenzii; tariful orientativ minimal este de 5 lei.

Pentru comenzi mai mari de 200 ron transportul este gratuit.

Returnarea produselorConform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe www.annaboutique.ro in termen de 10 zile lucratoare de la data intrarii in posesie a produselor.
Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice.

Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra,a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Cu alte cuvinte, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin email sau fax prin care renuntati la produs.
Renuntarea un produs se poate face doar daca ati achizitionat produsul prin curier.

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de annaboutique.ro.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la retur.
Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in : 

Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. 

Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe annaboutique.ro.